Mikä ihmeen Mitalihenkari?

Mitalihenkari, mitaliteline, mitalinaulakko…rakkaalla lapsella on tunnetusti monta nimeä. Olipa kutsumanimi sitten mikä vain, olemme mitalihenkareissa joka tapauksessa sitä mieltä, että mitalit ovat hienoja, eikä usein kovalla työllä ansaittuja saavutuksia ole syytä piilotella, vaan ne kuuluu ripustaa arvokkaasti esille!

Mitalihenkarit.fi on pieni helsinkiläinen perheyritys. Meillä on aina liikuttu paljon ja erityisesti nuorin tyttäristä on menestynyt monessa lajissa kiikuttaen kotiin mitaleita melkoisella tahdilla. Aluksi mitaleita ripustettiin mm. verhotankoihin, ovenkahvoihin, sängynpäätyyn, sekä lamppuihin. Voitte kuvitella, että näky oli… no aikamoinen!

Koska valmista telinettä mitaleille ei kaupoista löytynyt, päätimme suunnitella sellaisen itse. Hylly ei tullut kysymykseen, koska sieltä mitalit eivät olisi näkyneet kavereille ja ne olisivat saaneet päällensä pian pölykerroksen.

Niinpä syntyi mitalihenkari! Ensin yksi, sitten toinen ja pian kolmas. Koska idea oli muistakin hyvä, aloimme valmistuttaa tuotteita myös myyntiin muun muassa erilaisiin turnauksiin, kilpailuihin, maratoneille sekä urheiluseurojen ja joukkueiden varainhankintaan. Nykyään meillä on myös tämä verkkokauppa – www.mitalihenkarit.fi.

Lähdimme liikkeelle aluksi kolmella mallilla. Niistä pidettiin ja malleja toivottiin koko ajan lisää. Nyt niitä on jo yli 40. Suosituimpia lajeja ovat jääkiekko, luistelu, voimistelu, jalkapallo, salibandy, yleisurheilu, juoksu sekä triathlon. Myös esimerkiksi uinti, koripallo, paini, hiihto ja lentopallo tuntuvat olevan kovin kysyttyjä. Hienoa, että ihmiset liikkuvat!

Valmiiden mallien lisäksi meiltä voi tilata myös aivan omia malleja esimerkiksi oman urheiluseuran taikka -joukkueen logolla, tai kilpailutapahtuman tunnuksella. Autamme toki tarvittaessa suunnittelussa ja hoidamme teknisen toteutuksen avaimet käteen periaatteella alusta loppuun.

Olemme todella iloisia, että pienestä ideasta on syntynyt näin iso ilmiö. Meidän mitalihenkari kun löytyy jo tuhansista suomalaisista kodeista aina Hangosta Utsjoelle. Aikamoista! Iso kiitos siis kaikille jo tähän mennessä mitalihenkarin hankkineille. Tehdään tästä yhdessä tarina, jolla ei ole loppua.