Malli jokaiselle
Olitpa sitten luistelija, loikkija, hyppääjä tai heittäjä – löytyy valikoimistamme sopiva henkari juuri sinulle. Yleismallien lisäksi suurta suosiota nauttivat mm. jalkapallo-, juoksu-, koripallo-, ja jääkiekkoaiheiset henkarit.

Mikäli et kuitenkaan jostain syystä löydä valikoimistamme itsellesi mieluisaa tuotetta, voit tiedustella erikoismalleja asiakaspalvelustamme.

Erikoismalleja myös seuroille, urheilujoukkueille sekä yrityksille
Toteutamme tilauksesta myös oman visionne tai suunnittelemme teille uniikin mitalihenkarin toiveidenne pohjalta. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa erikoistilauksiin littyvissä asioissa.

Laadukas ja vastuullinen valinta
Kaikki tuotteemme valmistetaan laadukkaasta laserleikatusta metallista. Myymämme mitalihenkarit ovat CE- hyväksyttyjä, EU:ssa valmisttettuja kestäviä käyttöesineitä. Jokaisen henkarin mukana tulee myös ruuvit, joiden avulla tuote on helppo kiinnittää tukevasti haluamaanne paikkaan.

Tyylikäs lahja
Mitalihenkari on tyylikäs, käytännölinen ja pitkäikäinen lahja. Kaikki tuotteemme toimitetaan käsin pakatuissa siisteissä laatikoissa. Henkaripaketti mahtuu postiluukusta, joten tuotteen voi tilata myös suoraan lahjan saajalle.